Els Menús Setmanals de La Cookessa Bio

Des de la Cookessa Bio, cada setmana us farem arribar a través de la nostra newsletter 4 nous menús a triar. Cada menú està pensat per aportar-te un consum equilibrat de nutrients en els àpats durant el dia dia. Cada plat està composat per aliments de proximitat i ecològics, tots i cada un d’ells cuinats amb molt de carinyo. Els menús es podran recollir en el nostre restaurant a partir de dilluns.

Seguir una dieta vegana i equilibrada pot semblar difícil. A la Cookessa Bio ho fem possible.

Com funcionen els menús setmanals?

1.

Cada setmana enviem un email (normalment els dimecres) a tots els nostres clients que estan subscrits a la “newsletter“. En el correu us mostrem els 4 menús que oferim i que podreu triar per a la setmana següent, a més d’un llistat de suggeriments on podreu trobar els nostres famosos pastissos.

2.

Fes-nos arribar la teva comanda a traves del formulari que et mostrem mes a baix, o via whatsapp, on ens hauràs d’especificar clarament quin seran els menús que voldràs que et preparem (important especificar si ets intolerant  a algun aliment). També és necessari informar-nos del format de pagament i de quan vindràs a recollir els menús.

3.

El dilluns següent podràs recollir els menús hagis demanat. També caldrà realitzar el pagament en efectiu o en targeta bancària. A partir d’aquí ja podràs gaudir del teu menú setmanal.

Menús setmanals

1 MENÚ

12,50€

3 MENÚS

37,50€

4 MENÚS

50,00€